Old media talentløshed

Jeg er en trofast læser af Weekavisen gennem mange år, og jeg har længe båret over med, at WeekAvisens tilstedeværelse på nettet har været så ringe, at man hellere så glæde sig over den papirbaserede udgaves fine indhold og så glemme alt om en Internet udgave eller anden brug af nye medier.

Stor var min glæde så, da WeekendAvisen her for nyligt annoncerede på sit web-site, at man nye kunne hente en lydversion eller podcast udgave ned af avisen. Godt nok havde jeg kun helt tilfældigt fået opmærksomhed herpå, da jeg vel nærmest ved en fejl besøgte web-sitet. Jeg har nemlig nu i mere end 18 måneder fuldstændig ophørt med at læse den papirbaserede udgave af The Economist, idet jeg nu hver uge på løbebånedet eller andet sted får lyttet mig igennem den helt igennem fremragende lydversion af bladet.

Men ak. Nu har jeg forgæves prøvet af få adgang til lydversion af WeekendAvisen. selvom jeg intaster mit abonnementsnummer sker der absolut intet. På at besøge siden http://www.weekendavisen.dk/artikler/weekendavis/lyt-til-weekendavisen. Oplysningerne er sparsomme, og der er absolut ingen hjælp at hente, når man prøver at indtaste sit abonnementsnummer. Totalt talentløs brugeroplevelse!

De gode folk hos WeekendAvisen burde nok – lidt lige som Economist har gjort – ganske enkelt outsource lydudgaven til et andet firma, der kan finde ud af levere varen over nettet!

Technorati Tags:
,

Dette indlæg blev udgivet i Danish og tagget , . Bogmærk permalinket.