Hold godt øje med Porta

porta

porta

Det er muligt, at mange andre langt tidligere har opdaget det, men nu har vi i hvert fald endelig fundet ud af, hvad de to talentfulde nu tidligere IT- og Telestyrelsen medarbejdere Christian Lanng og Mikkel Hippe Brun skulle leve efter, at de sagde farvel til deres sikre plads i det offentlige.

Sammen har de stiftet Porta, der ser ud til at skulle revolutionere online fakturering. Hvorledes dette så nærmere skal ske, må tiden vise, men de to herrer har tre stærke kort på hånden. For det første, bliver Porta opbygget omkring åbne standarder, og for det andet baseres løsningerne på PEPPOL, som forventes at blive en EU standard for, hvorledes der efaktureres med og imellem offentlige virksomheder. Mikkel og Christian har overordentlig gode indsigt og erfaringer med hensyn både åbne standarder og efaktura fra deres tid i ITST.

Porta is the first e-business platform that is built entirely on open standards. Regardless if it’s our API´s to build 3rd party software supporting the Porta platform or the different electronic business formats we support. Porta will also be the first e-business solution to be fully compliant with PEPPOL, the European Commissions new regulations on infrastructure and standards for cross-border e-business. This will ensure that the Porta solution you choose will both be future proofed and have a large market support.

Choose the Porta you like. Webinterface, ERP, mobile, Office software or something completely different. The open infrastructure model allows you to implement Porta the way you prefer, it’s up to you.

Det tredje stærke kort, ser ud til at være indpisker-på-steroider Morten Lund, som er en del af teamet.

Held og lykke!

Dette indlæg blev udgivet i English og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.