Celenia sælger ePayment division

Celenia Software A/S

Celenia Software A/S

Celenia Software A/S, er et af de mange danske softwarehuse, som hører til i Microsofts økosystem, og således lever af at levere applikationer ovenpå Microsoft løsninger i dette tilfælde Microsoft Dynamics.

I Celenia Pressemeddelse, meddelte Celenia, at man har sold sin ePayment division fra. Dynamics Transaction Interchange (DTI) divisionen omfatter udvikling, vedligeholdelse og support på en række integrationsløsninger mellem Microsoft Dynamics og bankernes betalings, fakturerings og indsamlingssystemer. Salget er sket til en gruppe medarbejdere, herunder Henrik Lærke, der bliver direktør for det nystiftede selskab, Continia Software A/S.

Denne EBO (employee buy-out) er finansieret gennem business angels, Stig Hølledig og Lars Torpe Christoffersen, samt VækstInvest Nordjylland.

Enhanced by Zemanta

Dette indlæg blev udgivet i Dansk, StartUp og tagget , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.