Introduktion til Creative Commons video

Martin von Haller Grønbæk @ CC Some Rights Reserved Session #1, June 08 2011 from Christian Villum on Vimeo.

Den 8. juni 2011 afholdt Creative Commons DK en CC Some Rights Reserved i salon i København, hvor fokus var Creative Commons of den danske bogbranche. i Hvilke muligheder giver internettet og nye licensformer danske forfattere og forlag? Med teknologiens avancement og nye sociale karakter ser vi en stigende vidensdeling online af hidtil usete dimensioner. Det diskuteres heftigt, hvordan dette påvirker de kreative brancher, herunder litteraturen, forlagene og forfatterne. Mange har svært ved at overskue følgerne af den digitalisering af det skrevne ord, som vi står midt i.

 

Enhanced by Zemanta

Dette indlæg blev udgivet i Danish, Lexlinux og tagget , , . Bogmærk permalinket.