Genbrug af open source kan spare millioner

Jeg har fornøjelsen af at blive citeret for følgende udtalelser i Jacob Schultz’ artikel “Genbrug af open source kan spare millioner” i Juni 2011 Prosa Bladet:

Alene besparelserne vil gøre det nødvendigt for offentlige institutioner at udforske mulighederne i open source fremover, mener Martin von Haller Grønbæk. ray ban aviator 3025 Han er formand for OSL – Foreningen for Open Source Leverandører i Danmark. – Der skal spares i det offentlige, og derfor vil man se på open source. classic short womens ugg boots Man kan ikke tillade sig at lade være. nike air force 1 ac femme Der er en her og nu besparelse på køb af licenser. Adidas Soldes Open source koster ikke noget, hverken når man starter et projekt, eller når man skal udvide, siger Martin von Haller Grønbæk. asics sneakers sale Ifølge ham har den relativt lille udbredelse af open source en baggrund i de traditioner og måder at planlægge budgetter på, som findes i det offentlige. ray ban aviator price Det betyder, at beslutningstagerne ikke tilskynder, at man tager chancer. basket adidas Usikkerheden om risikoen ved at skifte fra noget, man kender, til noget ukendt, vil få mange til at beholde de løsninger, de allerede har. UGG Bailey Bow Boots Det gælder også i forbindelse med budgetplanlægning, hvor man kender priserne på licenserne, men det kan opfattes som værende mere svært at beregne omkostninger ved at vælge open source.

Dette indlæg blev udgivet i Danish, Lexlinux og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.